Golfhäftet 2018

Tureholms Nya Golfklubb med i Golfhäftet

Genom att köpa Golfhäftet 2018 av klubben så bidrar Ni med lite pengar till klubbens verksamhet.

– Spela golf till halv greenfee

Golfhäftet ger dig möjligheten att spela golf till halv greenfee på över 900 golfbanor i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal, Storbritannien, Irland och Italien. Du betalar endast 495:- för Golfhäftet, vilket betyder att du redan efter 2-3 golfrundor sparar pengar. Du bokar tid eller besöker den golfklubb du vill spela precis som vanligt. På golfbanan visar du upp Golfhäftet-kortet och spelar därefter till halv greenfee.

Spela några av Nordens och Europas bästa golfbanor till halv greenfee, planera din golfweekend eller skapa egna golfpaket

— Köp Golfhäftet 2018 av klubben.

Skicka ett mail till stefan@tureholmsngk.se eller tureholms.ngk@gmail.com

Betala in 495:- till BG 390-2830 eller Swisha till 123 562 71 53, så skickar vi kortet och Ni kan direkt börja spela.

Surfa in på www.golfhaftet.com/sv/ så ser Ni var korten gäller.

KLUBBHUS / SAMLINGSLOKAL

Klubbhuset är Nu klart och välkomna in